کم بودن روابط زناشویی بعد از زایمان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 87 بازدید 1 تبادل تجربه

سالام من ۳۰ سالمه وشوهرم ۳۲ سالشه یک پسر ۵ ساله دارم و ۹ ساله ازدواج کردیم   شوهرم از اول بهم دروغ گفت  روابطمون تا وقتی پسرم به دنیا نیامده بود خوب بود ولی الان خیلی با هم رابطه نداریم نمیدونم چکار کنم که زندگی بهتر بشه شوهرمم  فکر کنم دیگه دوستم نداره نمیدونم میشه راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام،  خیلی کوتاه توضیح دادید، شرح حال کاملتری نیاز هست.

منظورتون از دروغ گویی همسر چیه؟

روابط عاطفیتون در حال حاضر با هم چگونه است؟ میزان صمیمیت؟ مشکلات حل نشده و تعارضات مهمی که در حال حاضر در زندگی مشترک دارید؟ چقدر باهم میتونید صحبت جدی کنید بدون اینکه بحث و درگیری بینتون پیش بیاد؟

تو این ۵ سال بعد تولد فرزندتون زندگیتون چه تغییراتی داشته نسبت به قبل اون؟ کدوم شرایط عوض شده؟

از همسرتون پرسیدید چرا فکر می کنه که شما دیگه دوستش ندارید؟

تجربه شما

سلام شوهرم از همون اول مشکلاتشو بهم نمی گفت هر موقع ازش میپرسیدم‌ دروغ میگفت من اول باور میکردم ولی الان دیگه  اگه راستم بگه باور نمیکنم‌ الان رابطه عاطفیمون خوب نیست من دیگه دوست ندارم باهاش مسائلمو در میون‌ بزارم چون که اون هم از خودش مسئولیت نشون نمیده هر وقت میخوام باهاش صحبت کنم میگه بزار بعد یا طفره میره بعد از به دنیا اومدن پسرم کارش عوض شد کار خیلی خوبی داشت ولی الان شرایط کاریش خوب نیست اصلا

@shilaaaaaaaaaaaaa

مشکلات شما متاسفاته بیشتر از چیزیه که بشه با یه راهنمایی کوچک به این شکل حل بشه، به همسرتون بگین زندگیمون در معرض آسیبه و من زندگیمو دوست دارم، از همسرتون تقاضا کنید تا دیر نشده برای رسیدگی به مشکلات موجود به زوج درمانگر مراجعه کنید، به این شکل به نتیجه نخواهید رسید و زندگی فرزند ۵ سالتون هم در معرض تخریبه.