اضطراب و استرس در کودک 3 ساله

با سلام. من مادری شاغل هستم که از 8 صبح تا 4 بعداز ظهر سر کار هستم، کودکم اکثر مواقع پیش پدرش یا مادر بزرگاش هست، الان چند ماهی هست که خیلی بد خلق و لجباز شده و سر هر چیزی جیغ و داد گریه میکنه، دکتر متخصص اعصاب و روان هم بردیم براش روزی نصف قرص رسپریدون تجویز کرد، تا وقتی که قرص میخوره خوبه، اگه یک روز قرص فراموش کنیم بهش بدیم فرداش دوباره گریه و جیغ و داد و عصبی میشه، نگرانم تا کی مگه میشه رسپریدون به خوردش بدیم؟ چرا بچه من اینجوری شده؟ بزرگتر شد و بدتر شد چکار کنیم؟ همه بچه هایی که کودکی آرامی داشتن نوجوانی پرخاشگر میشند، پسر من نوجوان بشه دیگه چجوری میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام و وقت به خیر:
دوست عزیز در مورد فرزند شما و یا هر فرد دیگری که  جهت اختلالات روانی دارو دریافت می کنند لازم است که در کنار آن مداخلات روان شناسی هم دریافت کنند چه بسا با انجام این مداخلات در طول زمان اوضاع بهبود یافت و پزشک مربوط نیز تشخیص به کم کردن مقدار دارو دهد. لذا به روان شناس کودک مراجعه کنید.
سربلند باشید مثل شمشاد