سلام . 9 ماهه اقدامم خودم و همسرم 28 سالمونه یک بار حامله شدم ولی تو هفته 5 سقط شد حتی ساک بارداری هم تشکیل نشد فقط آزمایش مثبت شد و تا دو هفته سقط شد تازگیها آزمایش اسپرم همسرم داده تحرک گرید a=7.77 و  تحرک b=29 و espem motile=48 به نظرتون میشه طبیعی باردار شد؟ تعداد 68 میلیون و مورفولوژی 50 درصد

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل مهندس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.
بهتره برای بهبود تحرک اسپرمها شروع به مصرف دارو بکنند.
البته با توحه به اینکه از علل شایع کم تحرکی اسپرمها، وجود واریکوسل هست، توصیه میشه حتما یک نوبت معاینه هم شوند.

تجربه شما

آقای دکتر ببخشید یکی از اقوامم متاسفانه سندرم کلاین فلتر دارن و توانایی برقراری رابطه جنسی به هیچ وجه ندارن کلا... اینجور بیمارها میتونند با عمل پروتز آلت ازدواج کنن؟ ممنون میشم

@123ftf

با سلام. بیماران کل این فیلتر طیف وسیعی و متفاوتی از اختلالات هورمونال دارند. به طور معمول دارای بیضه های کوچک و فاقد عملکرد هستند. میتونند با تزریق آمپول هورمونال توانایی نعوظ و صفات ثانویه جنسی شون رو بدست بیارند ولی معمولا مایع سمن این افراد فاقد اسپرم هست. در نهایت توصیه میشه جهت ویزیت و معاینه مراجعه کنند به کلینیک.

ممنونم ازتون آقای دکتر... دکتر من به همسرم کارنیتین 2.5 و q10 ویتامین ای و اسید فولیک تجویز کرده و من خودم مکمل سلنیوم بهش میدم ...بنظرتون امیدی به بهبود هست؟چند وقت طول میکشه دارو اثر کنه؟

@123ftf

قطعا با مصرف دارو وضعیت حرکتی و عملکردی اسپرم هاشون بهتر خواهد شد. معمولا توصیه به مصرف دارو برای سه تا شش ماه و ترک سیگار و الکل میشه. درضمن داروهای مناسبی براشون تجویز شده. نگران نباشید.