تردید برای تصمیم گیری ازدواج

سلام خانوم دشتی عزیز روز خوش

خانومی هستم ۳۲ ساله فوق دیپلم از خانواده ای با سطح تحصیلات و مشاغل متوسط

دو سال هست که طلاق گرفتم و یه دختر ۵ ساله دارم که حضانت دائمش با من هست

مردی توی زندگیمه که ۱سال و نیم هست باهاش رابطه عاطفی برقرار کردم جهت شناخت بیشتر, ایشون ۳ سال هست همسرشون رو طلاق دادن مهندس هستن و کارمند و ۱۸ سال بزرگتر از من

یه پسر ۱۸ ساله دارند که با ایشون زندگی میکنند. چند ماهی هست که دچار مشکلات روحی و روانی شده و افسردگی داره و به روانشناس مراجعه میکنه و متخصص مغز و اعصاب تا جایی که من میدونم گفتن دو قطبی هست و باید همیشه دارو مصرف کنه و خودش اظهار کرده هم جنس گرا هست. الانم مدتیه تمایل داره تا مستقل زندگی کنه.(مستقل خواهد شد و با ما زندگی نخواهد کرد) تیزهوش و مودبه.

من و این آقا از طریق یه گروه در فضای مجازی  با هم آشنا شدیم و روابط رو ادامه دادیم بابت شناخت بیشتر .دیدگاهها و عقاید و نظراتمون خیلی به هم نزدیکه و خیلی خوب همدیگه رو درک میکنیم و برای هم احترام قائلیم. ایشون هیچگونه مشکل و ناراحتی عصبی و اختلالی نداره و بسیار صبور آروم و با حوصله است. تصمیم به ازدواج گرفتیم با پسرشون مطرح کردن و ایشون اظهار کردن من مشکلی با ازدواج شما ندارم. دخالت و بی احترامی نبینم ایشون هم از من جز احترام چیزی نمیبینن. دختر خودمم بسیار درک بالایی داره خیلی بیشتر از سنش و خب به علت فقدان جای پدر (چون پدرش اصلا برای ملاقاتش نمیاد ) تمایل به ازدواج من و داشتن خانواده ای کامل و پدر داشتن رو داره و ایشون رو میپذیره (گفته من دوست دارم بهش بابا بگم) و با توجه به شناختم میدونم با ایشون روابط پدر و دخترانه ی خوبی خواهند داشت. این آقا از دید من محاسن زیادی دارن هر آنچه من دلم از یک مرد میخواهد رو داره و خیلی باهاش دوست و راحتم و تفاوتهای دیدگاهی و عقایدمون بسیار کمه. تنها در دو مورد از نظر من ایشون نقطه ی منفی دارن که عرض میکنم. سوالم از شما اینه که

۱. مسایل و مشکلاتی که بابت پسرشون عنوان کردم تا چه حد میتونه در این ازدواج برای من و دخترم مشکلات ایجاد کنه؟ آیا خیلی نقص بزرگیه و زندگی سختی با وجود این پسر خواهیم داشت؟

۲. این اختلاف سنی با وجود تفاهمات و درک متقابل ما , میتونه مشکلاتی در زندگی ایجاد کنه؟

چطور بدونم انتخاب درستی دارم؟ اصلا شخصی تا این حد به افکار و عقاید و علایق من نزدیک و در حقیقت دلخواهم, بازم سر راهم قرار خواهد گرفت؟

خانواده ی من هم به همین دو علت میگن کیس دیگه ای باشه بهتره تا ایشون.اما در نهایت تصمیم با خودت.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
تشکر از اینکه سوالتان را با بنده در میان گذاشتید
در مورد سوال اولتان موضوعی که مطرح است نوع بیماری پسر ایشان است .اگر ایشان اختلال دوقطبی دارند میتوان به جنبه وراثتی بودن آن توجه کرد .آیا شما در این مدت هیچ علایمی مبنی برنشانه های این بیماری در طرف مقابلتان ندیده اید ؟
آیا قصد دارید بعد ازدواج باردار شوید؟ (میتواند این موضوع در فرزند شما از نظر وراثتی تاثیر بگذارد)
اینکه ایشان مستقل زندگی خواهند کرد به معنای این نیست که در زندگی شما نخواهند بود با توجه به سن کم ایشان حمایت پدرشان را حتما نیاز خواهند داشت واز طرفی اینکه بخاطر ازدواج شما این پسر بخواهد از پدرش جدا شود و تنها زندگی کند شاید بعد ها برای شما انتقاداتی به همراه داشته باشد
در مورد اختلاف سنی شما ، شاید در حال حاضراین اختلاف زیاد بنظر نیاید ولی بعدها امکان دارد شما را دچار سرخوردگی کند ولی به این معنا هم نیست که میتواند گزینه اشتباهی باشد
با تمام این تفاسیر دوست عزیز از انجایی که برداشت ما از صحبت های شما به مطالبی است که فرموده اید و هیچ شناختی از شما وطرف مقابلتان نداریم توصیه میکنم حتما به همراه ایشان به مشاور مراجعه کنید
با آرزوی بهترین ها برای شما