سلام. من توی هفته ۲۲ و ۲ روز هستم در قسمت کشاله سمت راست درد دارم و به استخوان لگن میزنه ‌. تو حالت نشسته یا ایستاده هم درد دارم. به خصوص درد قسمت کشاله رانم زیاده چیکار کنم؟ نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر این دردها گهگاهی به سراغ شما می آید وبا استراحت کردن بهتر می شوید طبیعی است وعلت آن بزرگ شدن جنین و فشار رحم می باشد  وجای نگرانی ندارد   اما اگر دردهای شما دائمی است و علی رغم داشتن استراحت بهتر نمی شود باید به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما بررسی شود موفق  باشید