بارداری و خیانت همسر

بعد از خیانت دیدن از همسرم به مشاور مراجعه کردم وایشون راهنمایی کرد مدارا کنم فقط محبتم را بیشتر کنم و به همسرم بگم که روابطش رو مدیرت کنه اما هنوز بعد از این چند هفته اتفاقی که باید رخ نداده و انگار قصد نداره رابطش رو تموم کنه من الان باید چیکار کنم باردار هستم تا چند هفته دیگه دخترم به دنیا میاد نمیتونم اینجوری تمرکز کنم روی بچه با مشکل حل نشده از سمت شوهرم که میگه فعلا تصمیمی نداره برای حذف یا ادامه رابطش. من توی برزخ قرار گرفتم کمکم کنید لطفاا

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
برای شرایطی که پیش آمده بسیار متاسفم و میدانمدوران بارداری سختی را میگذرانید
وقتی اعتمادی شکسته می‌شود، دوباره اعتماد کردن خیلی سخت است
در وهله اول  در مورد خشمتون احساس بدتون با ایشون صحبت کنید دلایل این رفتار رو بدونید و بپرسید که چه عواملی باعث بروز این رفتار شده .گرچه شاید هیچ وقت دلیل اصلی معلوم نشه چرا که گاهی بی وفایی یک فرد، هیچ گونه دلیل روشنی ندارد. ممکن است نشات گرفته از سایر مشکلات در زندگی مشترک باشد، ممکن است چیزی در درون قلب همسرتان وجود داشته باشد و …
گاهی نیز دلایل مشخصی داره مهم ترین انگیزه افراد متاهلی که بهروابط فرازناشویی روی می آورند، تجربه مجدد صمیمیت فردی و جنسی است. چیزی که اکنون آن را در زندگی مشترکشان نمی یابند.(با وجود باردار شدن شما اگر روابط جنسیتان محدود شده باشد میتواند یکی از دلایل برای کشش به جنس مخالف از طرف ایشان باشد)

سعی نکنید زود به حالت عادی برگردید زندگی شما دچار یک شوک عاطفی شده .به خودتون زمان بدید

. شما نیازمند کمی زمان هستید تا مسایل دیگر را نیز زیر و رو کنید. نباید به طورخاص تمام توجه خود را به خیانتی که از او سر زده معطوف کنید- باید قبول کنید که احساس خشم، عصبانیت، شک و تردید، شکه شدن، آشفتگی، ترس، درد و رنج، افسردگی، و پریشانی برای فردی که شاهد خیانت همسرش بوده کاملا نرمال است
 ایجاد تعادل، بهترین راه حل، برای مبارزه با آسیبی است که به شما وارد شده است.

اشاره کردید به مشاوره مراجعه کردید وایشان شما را به مدارا کردن راهنمایی کرده . در مشاوره ای که بعد از خیانت انجام میشود حضور هر دو طرف لازم وضروری است .همسر شما هم حتما باید در این جلسات حضور داشته باشند
لازم میدانم به شما ودیگر عزیزانی که دچار این مشکل میشوند توضیح بدهم که فرایند درمان در جلساتی که همسر در آ ن خیانت کرده ویا خیانت دیده  و  وارد روابط فرازناشویی شده چگونه است

معمولا برای پیمان شکنی، بدون مداخله زوج درمانی، نمی شود پیش آگهی خوبی قائل بود.
یک طرف ماجرا  یاری زخم خورده است و نیازمند مرهم، و رابطه ای بیمار که نیازمند درمان است، و آن سو هم، یاری که اگرچه زخم زده، اما کسی نمی داند با چه انگیزه ای و با چه دغدغه هایی. او هم به کمک نیاز دارد.

در فرایند درمان، کمک می کنیم جراحت یار زخم خورده ترمیم شود و یار زخم زده جبران کند و اعتماد بازسازی شود تا فرایند بخشش اتفاق بیفتد. گام بعد این است که یار مجروح، مسئولیت اش را در ایجاد این جراحت بپذیرد.

البته پیمان شکنی گونه های مختلف دارند و همیشه نمی شود گفت همسر خیانت دیده سهیم است، اما خیلی وقتها، طرف مقابل هم با بی توجهی باعث بروز چنین رفتاری شده

در فرایند درمان، به زوج ها یاد می دهیم که خطا، خطاست اما بیشتر ازخطا نیست. فاجعه نیست. آسمان به زمین نیامده. زندگی مشترک به خط پایان نرسیده. این اتفاق ممکن است برای همه و هر زمانی رخ بدهد و هیچ کس هم بری از خطا نیست.

در فرایند درمان، می بینیم چه اتفاقی افتاده که همسری نتوانسته متعهد باقی بماند. البته که متعهد بودن راحت نیست. اما لابد مرد یا زنی که ازدواج کرده، در خودش دیده که مغلوب وسوسه هایش نشود. اگر شد، می بینیم چه اتفاقی افتاده و چقدر از این اتفاق، سهم همسر خیانت دیده است.

متاسفانه روند مشاوره شما ناقص بوده و زوج درمانی صورت نگرفته . با توجه به هفته های آخر بارداریتان توصیه میکنم این مدت را با آرامش سپری کنید واز بحث و جدل بپرهیزید و در نهایت ارامش وبدون انتقاد از همسرتان بخواهید با شما به یک زوج درمان مراجعه کنند تا در مورد این موضوع آسیب شناسی وتصمیم نهایی گرفته شود