عدم خواب نوزاد در بستر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 59 بازدید 2 تبادل تجربه

نوزاد ۴۳ روزه ام از بدو تولد فقط بر روی سینه من میخوابد از دکترش سوال کردم فقط گفت همینطوری به مرور خوب میشه ! الان بعد گذشته یک ماه  و نیم تغییری نکرده و به محض اینکه در حالت خواب به بستر منتقلش میکنم بیدار میشه و گریه و زاری میکنه .این موضوع تا کی ادامه داره واقعا از همه چی افتادم 😭😭😔😔😔

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل ۰۰۰ وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز نحوه خواباندن نوزاد خود را تغییر دهید. شیر بدهید ولی قبل از آنکه بخوابد او را به تخت منتقل کنید تا در بسترش بخوابد.
اگر به میزان کافی شیر بخورد و بعد از شیر خوردن آروغش را بگیرید و دمای اتاق نیز مناسب باشد خواب عمیق تری خواهد داشت. ولی حتما قبل از اینکه در آغوش شما بخوابد او را به تخت منتقل کنید.

تجربه شما

بعد از شیر خوردن فرد دیگری مثلا پدرش او را در آغوش بگیرد ببینید می خوابد یا گریه می کند. اگر بعد از شیر خوردن گریه و بیقراری دارد و عادات خاصی دارد مثلا تکان دادن و... شاید کولیک یا موارد دیگری نیز مطرح باشد. برای بررسی این موارد به پزشک مراجعه کنید.

این کار رو هم امتحان کردم ولی نشد خیلی گریه میکنه . اصلا برای خوابیدن حتما باید سینه تو دهنش باشه پستونک هم هر چقدر سعی کردم نگرفت همه نوعش هم امتحان کردم 😕