مثبت شدن بی بی چک قبل از پریودی و آزمایش منفی

سلام خسته نباشید

من ۲۶ سالمه برای بارداری دوم اقدام کردم. پلی کیستیک هستم . بارداری اولم ۲.۵ سال طول کشید بارداری دوم ۸ بعد از زایمانم بور که متوجه نشده بودم و توی تصادف سقط شد. ۳ ماه هست که اقدام کردم . این ماه لترازول ۱۰ عدد و از ۱۵ پریودم دوفاستون مصرف کردم که روز ۲۳ پریود لکه قهوه ای دیدم ۲۴ پریود هم دوباره یک لک دیدم دو عدد دوفاستون آخرو مصرف نکردم بی بی چک از ۷ روز به پریود دو خط که یکی پر رنگ یکی حاله هست . ۲۵ پریود آزمایش دادم که منفی بود. آیا هنوز احتمال بارداری هست. امروز موعود پریود هست ولی هیچ علائمی ندارم نه کمر درد و نه دل درد. از قطع دوفاستون ۱۰ روز میگذره و خبری از پریود نیست.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام چون تاخیر دارید بهتراست آزمایش خون بدهیر چون بی بی چک زیاد دقیق نیست.واگر جواب منفی بود دارو بگیرید .کاهش وزن ورزش برای شما مفید خواهد بود شب خوش