با سلام . من از دوران مجردی پریود نامنظم داشتم و دارم تا اینکه ازدواج کردم و یک بار باردار شدم با قرص کلومیفن سر دوماه نتیجه گرفتم و دوقلو باردار شدن متاسفانه تو ماه شش بارداری به علت رحم سپتوم دارم دچار زایمان زودرس شدم و از دستشون دادم و بعد اون اتفاق دیواره بین رحمم رو جراحی کردم بعد جراحی دکتر بهم لتروزل داد همون ماه اول باردار شدم حالا پسرم سه ساله و خودم ۲۶ سالمه برای بارداری دومم بعد از ۳۰ سالگی تصمیم دارم حالا با توجه به اینکه من دوبار باردار شدم تا حالا و سابقه تنبلی تخمدان مشکلی پیش نمیاد چون فعلا در حال حاضر شرایط بچه دوم رو ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام چون اقدام نکردید هنوز نمیشود قاطعانه گفت ولی به خاطر مشکلتون زیاد بارداری را به تاخیر نندازید احتمال لزوم مصرف دارو هست ورزش کنید سبزیجات زیاد میل کنید کاهش وزن  داشته باشید تا زودتر نتیجه بگیرید روزخوش