فولیکول و اقدام برای پسردار شدن

سلام. یه دختر ۶ ساله دارم. تا الان ۶ ماه هست رژیم پیش بارداری برای جنسیت پسر دارم، بعد از سه ماه اول با سونوگرافی یه فولیکول به سایز ۱۶ داشتم که دکترم گفتن کوچیکه لتروزول تجویز کردن با این قرص فولیکول ماه بعد ۱۸ شد، اما باز هم باردار نشدم و ماه بعد لتروزول ۲ تا همراه با کپسول ovo bost بود که باز هم باردار نشدم، ماه بعد که ماه ششم میشه بدون دارو فولیکولم شد ۱۲ خیلی کوچیک شد و اندومتر هم نازکتر شد نسبت به سونوهای قبلی که دارو‌ نمیخوردم، تو این ماه اقدام برای بارداری نداشتم، الان ۷ روز عقب انداختم و عادت نمیشم. ممنون میشم کمک کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر تاخیر دارید ابتدا باید آزمایش بدهید واگر منفی بودید دارو بگیرید تا پریود شوید.وضع هورمونی سن ....استرس برای این تاخیر اهمیت دارد اگر جنسیت اینقدر برایتان مهم است به مراکز تعیین جنسیت مراجعه کنید تا این آرزو برایتان محقق شود.شب خوش