وابستگی دختر یک ساله به پدرش

سلام دخترم به شدت به همسرم وابسته است وقتی میره سرکار تا ساعتها گریه میکنه بعد که میاد از بغلش تکون نمیخوره اونم یه کم بی حوصله است گاهی رفتاری ناشی از خستگی نشون میده که دخترم هم متوجه میشه نگرانم روش اثر بذاره ضمنا دخترم شیر خشک میخوره و از یک ماهگی در یک اتاق با پدرش میخوابیده چون من باید در سکوت کامل بخوابم میخواستم بپرسم اینکار اشتباهه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ممنون از اینکه سوالتان را با ما در میان گذاشتید
نکته کلیدی در صحبت های شما این است که  فرزندتان شب ها با همسرتان میخوابد که بسیار کار اشتباهی است و اصلا وبه هیچ عنوان توصیه نمیشود که این روند ادامه داشته باشد .همین موضوع باعث وابستگی فرزندتان به همسرتان است
به شما توصیه میکنم که با فرزندتان بیشتر وقت بگذرانید وزیاد در اغوشش بگیرید . شما خودتان را از لذت در کنار فرزند خوابیدن محروم کرده اید و در حساس ترین دوران یک کودک در کنارش نبوده اید . سعی کنید این روند را تغییر دهید واگر اینقدر صدا اذیتتان میکند که مانع استراحت شما میشود با توجه به سن فرزندتان میتوانید اتاق کودکتان را جدا کنید
شبها کنار او باشید بخوابانیدش و هر دو با همسرتان در اتاق خودتان بخوابید که مستلزم این است شبها بیدار شده و به اتاق او سر بزنید ودر صورت نیاز به شیردهی به او شیر دهید که با توجه به شرایطی که دارید نمیدانم چقدرقابل اجراست