خلط خونی در نوزاد هفت ماهه

فرزندم هفت ماهشه چند روزی میشه سرما خورده و آبریزش بینی و سرفه داشت . ولی عفونت و تب نداشت، دکتر بردم شربت سرما خوردگی داد. چند روز گذشته و امروز وقتی آب پرید گلوش سرفه کرد خلط همراه با خون خارج شد،به اندازه یک عدس خون بود ، البته تو حمامم ناخواسته مقداری آب خورد و به سرفه افتاد، حتما به دکتر میبرمش ولی میخوام نظر شما رو هم بدونم که خیالم راحت بشه لطفا راهنمایی کنید با تشکر فراوان.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

گاها سرفه یا استفراغهای شدید میتونه باعث پاره شدن مویرگ مخاطی بشه و خون مشاهده بشه. اگر تکرار نشد مشکلی نیست ولی در صورتی که تکرار شد یا حجم خون زیاد بود حتما مراجعه به پزشک