بارداری با وجود دیسک کمر

سلام خسته نیاشید. ببخشید یه سوال داشتم . من 22 سالمه سه ساله ازدواج کردم. متاسفانه دیسک کمر دارم دوتا پشت دوتا کمر دکتر متخصص گفته خفیفه. حالا سوالم اینکه برای وقتی که میخوام باردار بشم چه مشکلاتی ممکنه برام پیش بیاد؟ ممکنه دکتر بهم بگه باید استراحت مطلق داشته باشی؟ 😳از چه ماهی ممکنه همچین چیزی برام پیش بیاد.

ببخشید زیاد شد گفتم شاید بتونید کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

زياد بودن سوال ها اصلا اشكالی نداره☺️

بيرون زدگی ديسک كمر به خصوص در سن های پايين و در درجات پايين قابل درمان و قابل اصلاح شدن است.

بهتر اينه قبل از شروع بارداری درمان فيزيوتراپی شروع شود.

هم برای بهتر شدن، هم برای جلوگيری از بدتر شدن.

به دليل بيرون زدگی ديسک، آن هم از نوع خفيف استراحت مطلق نميشويد،

اما برای اينكه درد های كمر در دوران بارداری آزار دهنده نباشد درمان و تقويت عضلات كمر را شروع كنيد.

شب ها پهلو بخواب و بالش بين دو زانو قرار بده،

بيشتر از بيست دقيقه ننشينيد و حتما چند قدم راه برويد

.رانندگی بيشتر از نيم ساعت توصيه نميشه.

سلامت باشيد.