سلام. دختر هفت ماهه و نیمه ی من وقتی بغلش میکنی دستهای مشت شده اش اکثر اوقات به صورت مشته رو قائم میکنه سرش تکان میدهد و به شدت به خودش فشار میاره این مسئله خیلی من را نگران کرده است؟

پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز دختر شما در سنی قرار دارد که می تواند اسباب بازی را در دست بگیرد بنابراین می تواند دست را مشت کرده و باز کند. البته تکامل این کارها به مرور انجام می شود. اگر سعی ندارد چیزی در دست بگیرد و اصرار به مشت کردن دارد بهتر است با متخصص اطفال مشورت کنید.