درد لگن در هفته دهم بارداری

سلام. من هفته ۱۰ باداری هستم چند روزی میشه که وقتی رو به بالا دراز میکشم استخون لگنم به شدت درد میگیره و خشک میشم شب ها هم به پهلو که دراز میکشم نصف لگن همون سمتی که روش خوابیدم خشک میشه برای همین مدام این پهلو اون پهلو میکنم علت این دردهای مکرر چیه ممنون میشم کمک کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز این دردها در دوران بارداری مسئله غیر طبیعی نیست و جای نگرانی وجود ندارد  باید وضعیت قرار گیری خود را عوض کنید و دائم در یک وضعیت نخوابید موفق باشید.