پسرم 3 سال و 3 ماهشه حرف نمیزنه فقط آوا داره به نظرتون چطور متوجه بشم که یه روزی حرف میزنه یا کلا تکلم نداره ؟ گفتار درمانی رو تازه شروع کردیم ولی بهمون گفت فعلا نمیتونیم نظر بدم. خیلی دوستدارم حرف بزنه. بابا دادا یه یه آه آه اه اه میگه فقط بدون منظور .

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام وقت بخیر

معمولا با توجه به سایر مهارتهای درک زبان و شناخت و حركت كودک ما میتونیم متوجه بشیم كه آیا پیش اگهی كودک مثبت هست یا خیر. در مورد كودک شما باید این حوزه ها بررسی بشند تا مشخص بشه كه زود به حرف میفته یا نه🌼