نداشتن شغل خواستگار و شرط برای ازدواج

من یه خواستگار داشتم که به دلیل مشکل مالی و شغلی نشد ازدواج کنیم یعنی پدرم فقط براشون شرط کار پیدا کردن گذاشت و ایشون هم قبول کردن بعد سه ماه یه کار پیدا کردن ولی چون قرارداد و بیمه نداشتن و حقوقش خوب نبود نیومد دوباره قرار شد باز هم بگرده دنبال کار

ولی هفته پیش یک نفر بهش پیشنهاد کار کانادا رو داده و اینکه غیر قانونی میخواد بره یکماه بیشتر طول نمیکشه

خیلی اصرار کردم که نره و من به زندگی ساده راضی هستم ولی اون راضی نیست و میگه بی پول نمیشه زندگی کرد

گفت اگر1% بمونم مهریه فقط یک شاخه گل باشه و هیچ خریدی حتی حلقه نمیکنم

نمیدونم چیکار کنم هم دوسش دارم شرطش رو میخوام قبول کنم هم اینکه خانوادم اینجوری رضایت نمیدن با این مهریه

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزیز سلام

اطلاعات کاملی در اختیار من قرار ندادین و من دقیق نمیدونم شما چند سالتون هست و در چه شرایطی از نظر ازدواج هستین
اما در هر صورت شرط پدر شما کاملا منطقی هست و مسلم بدانید که زندگی بدون داشتن پول و کار مناسب بسیار دشوار هست و مشکلات زیادی رو بوجود میاره
شاید شما الان احساساتی حرف بزنی و به ایشون بگی بدون مهریه، مراسم، حلقه و...با ایشون زندگی میکنی
اما احتمالا پشیمان خواهی شد
بسیاری از اختلاف هایی که در زندگی زناشویی به وجود میاد منشا مالی داره
ضمن اینکه ایشون در مقامی نیستند که مهریه تعیین کنن
این طور تصمیمات باید از طرف خانواده شما انجام بشه
اگر ایشون تمایل به ازدواج با شما داشته باشن قطعا راه حل مناسبی پیدا میکنن نه کارهایی مثل مهاجرت غیر قانونی یا امثال اینها
از حرف های ایشون به نظر میرسد انسان پخته و آماده ای برای ازدواج و قبول مسئولیت یک زندگی نشدن هنوز و نیاز به فرصت دارن تا کسب آمادگی کنن
شما باید کاملا خنثی رفتار کنی و اجازه بدی ایشون تصمیم خودش رو بگیره
اما شما هم در نظر داشته باشید که یک سری از چیز ها حق شما هست پس از حداقل حقوق خودتان صرف نظر نکنید
در پناه خدا