مصرف شیرخشک 110 AL تا یک سالگی

سلام. فرزندم از ابتدا شیر خودم رو میخورد ولی از سه ماهگی به بعد به علت اسهال و رگه خون در مدفوع شیر خشک 110AL دادم و الان هفت ماهشه بعضی همکارانتون میگن این نوع شیر خشک رو دو هفته بیشتر نباید بدی و بعضی دیگه میگن تا یک سالگی میشه بدی الان نمیدونم تکلیفم چیه. بچه ام وارد هشت ماهگی شده شیر خشک ال 110 میخوره . وزن تولدش 3800 بود و الان وزنشم 8 کیلو است. یکم از منحنی رشدش پایین اومده. لطفا راهنماییم کنید با تشکر.

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
با توجه به شرایطی که داشته و مصرف این نوع شیرخشک توصیه شده ،برای ادامه یا تغییر شیرخشک با متخصص کودکان مشورت کنید. برای رشد مناسب در کنار مصرف شیر خشک به غذای کمکی نیز توجه کافی داشته باشید.