فیبروکیستیک و وسواس سرطان سینه

سلام خانم دکتر من هیچ نوع سابقه ی خانوادگی سرطان سینه رحم و تخمدان ندارم اما از سال پیش که یه توده ی سفت کوچیک پیدا کردم و سونو  و آزمایش خون دادم و گفتن فیبروکیستیکه اما از چند ماه پیش وسواس پیدا کردم و مدام روزی چندین بار معاینه ی سینه و زیر بغل میکنم و احساس میکنم در اثر تحریک و لمس غدد لنفی زیر بغلم چندتا شون بزرگ شدن من خسته شدم‌ و مدام ذهنم درگیرشه با وجود اینکه سنم کمه من چیکار کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

افکار مثبت داشته باشد واز نشخوارهای ذهنی پرهیز کنید در این مورد بایک مشاور مشورت کنید اگر بررسی شدید جای نگرانی نیست و فقط لازم است سالیانه سونو شوید و ماهیانه توسط خودتون و هر ۶ ماه توسط پزشک معاینه شوید روزخوش