اختلال شخصیت و افسردگی برادرم

بردارم ۲۳ سالشه یک مدت افسردگی داشت قرص میخورد بعد روانشناس گفت اختلال شخصیت داره

خیلی پول میگیره میلیونی.تازگیا طلاها را هم برداشته البته یکیش پس داد

یعنی به جز پول گرفتنش دزدی هم میکنه😶

مادرم دیگه عاصی شده ازش

چیکار کنیم ؟؟؟چند باری هم پول برداشته از کیفم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

با سلام
من متوجه نگرانی و ناراحتی شما در جایگاه عضوی از اعضای خانواده نزدیک او هستم و می دانم که تحمل این شرایط بسیار سخت است.اما مواردی که شما مطرح کردید آنقدر عمیق هستند که نمی توان بصورت نوشتاری به آنها پرداخت و نیاز به مشاهده نزدیک دارد اما نکته اساسی این است که شاید واقعا شما نتوانید بصورت مستقیم برای او کاری کنید و نیاز باشد تا خانواده شما بصورت جدی اقدام کنند که البته این راه هم با چالش هایی رو برو خواهد بود.
بنده در مورد نظر همکارم که بصورت حضوری ایشان را دیده اند و تشخیص اختلالا شخصیت داده اند،  نمی توانم به درستی نظر بدم اما دو نکته بسیار مهم را اشاره خواهم کرد.
1- با توجه به این نشانه ها ممکن است مشکل ایشان اختلال شخصیت باشد که حتما باید توسط روانپزشک ویزیت شود و نه روان شناس و بعد از دیدن روانپزشک و دریافت دارو ادامه درمان در کنار دارو توسط روانشناس ادامه پیدا کند.
2- سوالی که ایجاد می شود و شما هم بایستی به آن توجه کنید و از عدم وجود آن اطلاع دقیق کسب کنید مصرف مواد مخدر است . بایستی مطمئن شوید رفتار های او به دلیل مصرف مواد مخدر و یا روان گردان است یا خیر.
پیدا کردن این پاسخ در جهت گیری و رفتار با او بسیار کمک کننده خواهد بود.
شاد و موفق باشید.