سرد مزاجی در ارتباط باهمسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 387 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام ببخشید من یه آقای ۲۸ساله هستم که براثرمصرف داروهای اعصاب دچارسردشدن ازهمسرم و دیرانزالی ویا نرسیدن به ارگاسم شده ام که برروی زندگی ام تاثیرگذاشته است ممنون میشم برای حل مشکل  من رو راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت مرد شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

 با سلام

شما نفرمودید که چه داروی اعصابی رو مصرف می کنید. اما متاسفانه عموما داروهای اعصاب و روانپزشکی مستقیم بر روی تمایلات جنسی اثر منفی دارند.

به روانپزشک خود مراجعه کرده و با مشورت ایشون داروها رو با داروهای مشابه که اثرات منفی کمی دارند عوض کنید

موفق باشید

تجربه شما

من داروی توپیرامات ۲۵. سیتالوپرام۴۰. کلومیپرامین۵۰  مصرف میکنم حقیقتا روم نمیشه که به دکتر بگم و باهاش درمیون بزارم ممنون میشم شما کمکم کنید با تشکر.