پریودنامنظم و لکه بینی

سلام و خسته نباشید،من چندوقته لکه بینی دارم رفتم دکترسونو انجام دادم،برام قرص متفورمین تجویز کردن،گفتن کیست های ریز تخمدان دارم و تخمک هام یکم ضعیفن،من مجردم ،تو اینترنت خوندم ک متفورمین وزن رو کاهش میده،من نمیخوام لاغر بشم،کلی زحمت کشیدم یکم چاق شدم،بنظرتو ن کاری میشه کرد!!قرص دیگه ای هست مصرف کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
ممکن است روی وزن این قرص تاثیر بگذارد نه صد درصد .یادتان باشد اگر پی سی یو باشید افزایش وزن به شدت تاثیر منفی روی مشکلتان دارد .ورزش ورژیم پرسبزیجات توصیه میشود.موفق باشید