سلام من میخوام جدا بشم شوهرم  میگه نمیخوامت و بود و نبودت فرق نداره و ایشالا خوشبخت بشی. اولویتش خانوادشه هیچ وقت قبول نمیکنه اشتباه داره . سر کوچکترین مسایلی دعوا داریم من براش مهم نیستم . با وجود اینکه هزار بار منت کشی کردم و پسم زده ‌ هنوز دوسش دارم ولی خسته شدم از زندگی پر غصه میشه بگین چطوری فراموشش کنم؟خیلی برام جدایی سخته ولی اگر جدانشم  تا اخر عمر باید عذاب بکشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
بهار مبارک

متاسفانه اطلاعات کمی در اختیار گذاشتید
علت تصمیم به جدایی تان را توضیح ندادید چه اتفاقی افتاده که همسرتان گفتند بود و نبود شما فرقی نداره. با توجه به سن کم تون (18 سال) به نظر نمیرسه از ازدواج تون خیلی زمان گذشته باشه
قبل از هر تصمیمی من پیشنهاد می کنم عجولانه تصمیم نگیرید به همراه همسرتان به یک زوج در مانگر مراجعه کنید و مسائل خود را به طور حضوری بیان کنید و کمک حرفه ایی بگیرید. بیشتر روابط  با آموزش و یادگیری مهارتهای زناشویی میشود زندگی تان را مجدد نجات دهید و هر کدوم تان نقش و مسئولیتش را در زندگی مشترک بداند و سعی در  بهبود روابط کند
اما اگر تصمیم  شما برای جدایی جدی است و سوال شما این است چطور همسرتان را فراموش کنید باید بگم نیاز به زمان دارید
جدایی هم مانند دوره سوگ نیاز به مراحلی برای التیام بخشیدن روح شما دارد.
ضمن اینکه اجازه دهید زمان به شما در فراموش کردن گذشته کمک کند در کنارآن از یک مشاوره فردی کمک بگیرد تا فقط در ظاهر گذشته و اتفاقات آن را فراموش نکرده باشید  بلکه به طور عمیق بتوانبد خود و احساسات تان را  درمان کنید.
روی توانایی و مهارتهای خودتان تمرکز کنید
به کارهایی مورد علاقه تون بیشتر رسیدگی کنید
برای فراموش کردن گذشته تان وارد رابطه دیگری نشوید. زیرا در این موقعیت به خاطر هیجانات نا متغییر ممکن دست به انتخاب منطقی و معقولی نزنید
پایدار باشید🌹🌹🌹