اعتیاد همسر به مصرف مواد مخدر

سلام همسرم بیش از 7 سال تریاک مصرف میکند و 4 سال هست که زندگی مشترک داریم هزاران بار تصمیم گرفت که ترک کند اما سر هرچیزکوچک دنبال بهانه ای است برای شروع مجدد منم دیگر صبرم تمام شده است لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ترک اعتیاد و نوجوان

با سلام، دوست عزيز ممنونم كه مارو برای مشاوره انتخاب فرمودين
دوست عزيز معضل اعتياد برای جامعه و خصوصاً خانواده فرد معتاد بسيار مشكل هست و عواقب و مسئوليت های بسياری رو طلب ميكنه. از طرف ديگه فرد معتاد به دليل وابستگی جسمانی و روانی به ماده مصرفی مدام به دنبال بهانه برای شروع مجدد مصرف هست. اين شرايط باعث ايجاد يک دور باطل مشيه، به دليل فشار خانواده و جامعه فرد معتاد دست از مصرف ميكشه و بعد از مدتی به دنبال كوچكترين مشكل و فشار از جانب خانواده و جامعه دوباره اقدام به مصرف مجدد ميكنه. اين شرايط بحرانی رو به وجود مياره كه حل اين بحران به دست هر سه طرف هست؛ جامعه، فرد معتاد، خانواده. اينكه شما خسته شدين و به دنبال راه كاری برای حل اين بحران هستين خيلی عالی هست و نشانگر اهميت خانواده و همسرتون هست، با اين وجود شما فقط يه ضلع مثلث هستين و به تنهايی قادر به حل بحران نخواهيد بود. همسر شما بايد به اين يقين برسن كه اعتياد ايشون به خودشون و خانوادشون آسيب می رسونه؛ در غير اين صورت اقدامات شما چندان مثمر ثمر نخواهد بود.
فرايند اعتياد يک امر چند وجهی هست؛ ما ميتونيم راهكارهايی برای ترک از جنبه جسمانی ارائه بديم؛ از قبيل بستری شدن در كلينيک های سرپايی و كمپها، ولی برای جنبه روانی هم شما و هم خودشون بايد خيلی تلاش كنيد تا اين موضوع تبديل به يک باور بشه. شما خيلی بايد صبر و استقامت به خرج بدين؛ و با آرامش با صحبت هايی كه با همسرتون می كنيد ايشون رو به سمت پاكی سوق بديد