نداشتن علایم بارداری

سلام خسته نباشید طبق محاسبه نرم افزار من در هفته پنجم بارداری هستم ولی حالت تهوع ندارم و این موضوع خیلی نگرانم کرده از علائم بارداری نفخ و خستگی و خواب آلودگی و اشتهام هم زیاد شده و یه سری علائم کوچیک مثل تکرر ادرار من شنیدم که اگه تهوع نباشه حاملگی خوب پیش نمیره به خاطر تعطیلات هنوز نتونستم به پزشک مراجعه کنم و خیلی میترسم میشه راهنماییم کنید آیا ممکن پوچ باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل کارشناس مترجمی زبان وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام سعی کنید اطلاعات درست رو از افراد علمی بگیرید .شنیده های شما صحت ندارد در اولین فرصت جهت تشکیل پرونده مراجعه کنید وبرای دیدن قلب حتما باید سونو شوید شب خوش