نازایی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 125 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام عزیزان من 12 سال ازدواج کردم وبچه دار نمیشم قبلان بهم گفتن هرمون هات ضعیف هست وبا کلی درمان خوب شدن وبازهم بچه دار نشدم الان من نزدیک دو سال دیگه دکتر نرفتم هر جا رفتم بهم گفتن سالم هستی ولی نمدونم چرا بچه دار نمیشم خواهش می کنم راهنمایم کنید الان توی فکر کاشت هستم خواهش می کنم راهنمایم کنید چه کارکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانهدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
دوست عزیزم وقتی 12 سالجلوگیری نداشته باشید و باردار نشید شما جزو افراد نازا محسوب می شوید و حتما باید تحت نظر متخصص نازایی درمان های کمک باروری بگیرید بهتره سریعتر اقدام به این کار کنید تا سن شما زیاد بالا نرود چون افزایش سن باعث تشدید نازایی می شود گاهی وقتها این اتفاق می افتد که هر دو زوج سالم هستن ولی بارداری صورت نمیگیرد پس نگران نباشید درمورد کاشتن نمیشه نظر قطعی داد که شما نیاز به آی وی اف دارید پزشک باید تمامی ازمایش های شما و همسرتونو ببینن و بعد نظر بدن که روش درمان مناسب برای شما چیست
موفق باشید

تجربه شما

سلام دوستان خوب امروز با خبر خوب اومدم خدایا هزار مرتبه شکر من حامله هستم بعد از 12 سال نه دکتر رفتم و نه چیزی همین جوری خدا بهم لطف کرده  قربون خدا برم که چقدر کریم هست دوست داشتم این خبرو بهتون بدم ممنون از شما دوستان خوبم

@آمٌيِرهً

خداروشکر