سلام خسته نباشین

تقریبا سه سال پیش سقط داشتم وبعد از اون سقط من همیشه دچار عفونت واژن میشم و هر بار به پزشک مراجعه کردم دارومصرف کردم وباز برگشته.

پاپ اسمیر دادم گفتن که مشکل خاصی نیست ویکم التهاب مشاهده شده ودارو داد.

الان بعد از سه سال من چهار ماهه که اقدام به بارداری کردم و هنوز باردار نشدم من میخوام بدونم چطوری علت و ریشه این مشکل رو بفهمم و بتونم ریشه کنش کنم

(من بارداری چند قلویی داشتم وبعد از سقط برای از بین بردن بقایا کورتاژشدم و در هین کورتاژ خونریزی شدید گرفتم وبرای اینکه بتونن جلوی خون ریزی رو بگیرن مجبور شدن ک شکمم رو باز کنن.)

وحالا ممنون میشم اگر بتونین من رو راهنمایی کنین

خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز شما باید به پزشک مراجعه نمایید تا با انجام سونوگرافی در تایم تخمک گذاری  ودر صورت نیاز انجام عکس رنگی از رحم ولوله های رحمی علت مشکل شما بررسی شود موفق باشید.