سلام ،من دوتا دختر هفت و دوساله دارم،امروز با شوهرم بحثم شد،همیشه جلو خانوادش بامن بد حرف میزنه و کوچیکم میکنه،خیلی دلم شکست امروز قهرکردم و اومدم شهرستان خونه مادرم،سی سالمه و توفرهنگ خانواده شوهرم خوب نیس که یه زن جوون تنهایی بلند شه بره یه شهر دیگه اما انقدر حالم بد بود نتونستم بمونم و اومدم،الان ناراحتم چون قصدجدایی که ندارم فقط خواستم یه کم به خودش بیاد،موندم وقتی برگشتم چیکارکنم با طعنه و کنایه یه برادرشوهر وخواهرشوهر،جاری،پدرشوهر،که هزارتا حرف میزنن که تنها پاشده رفته شهرستان،راهنماییم کنید چیکارکنم چطور باهاشون برخورد کنم،از طرفی هم میترسم ازاینکه از چشم شوهرم بیفتم با این کارم😢

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
بهار مبارک
دوست عزیز، رفتار نامناسب همسرتون با شما در جمع، یک مساله هست. قهرکردن شما به عنوان اعتراض، یک مساله‌ی دیگه. رفتار خانواده‌ی همسرتون مساله‌ی سوم هست. عرف خانواده‌تون مساله‌ی چهارم و فرزندانتون مساله‌ی پنجم. درک می‌کنم که برخورد همسرتون در جمع چقدر شما رو آزرده‌خاطر کرده. این رو بپذیرید قهر کردن، رفتار پخته و بالغانه‌ای نیست. ما باید یاد بگیریم احساساتمون رو به‌جا و مناسب بروز بدیم و برای حل مشکلاتمون با هم در کمال ادب و احترام، گفتگو کنیم. مخصوصا که در عرف خانواده‌ی شما تنها سفر کردن، پذیرفته نیست. ضمن اینکه فرزندان نه از گفته‌های والدین، که از رفتار اونها الگو می‌گیرن. چه بهتر که فرزندان دلبندتون، مهارت‌های حل مساله و مذاکره رو از شما و پدرشون یاد بگیرن. در خصوص نگرانی‌تون شاید بهتر باشه با همسرتون تماس بگیرید و به ایشون بگید که از برخوردی که پیش اومده ناراحت شدین، رفتین به خانواده‌تون سر بزنید تا آرومتر بشید و فلان روز برمی‌گردید خونه. یعنی همسرتون رو در جریان بگذارید. وقتی هم برگشتید با همسرتون در آرامش، بدون تنش و بدون حضور دیگران صحبت کنید. سعی کنید ایشون رو در جایگاه متهم قرار نیست. ضمن اینکه فرزندان نه از گفته‌های والدین، که از رفتار اونها الگو می‌گیرن. چه بهتر که فرزندان دلبندتون، مهارت‌های حل مساله و مذاکره رو از شما و پدرشون یاد بگیرن. در خصوص نگرانی‌تون شاید بهتر باشه با همسرتون تماس بگیرید و به ایشون بگید که از برخوردی که پیش اومده ناراحت شدین، رفتین به خانواده‌تون سر بزنید تا آرومتر بشید و فلان روز برمی‌گردید خونه. یعنی همسرتون رو در جریان بگذارید. وقتی هم برگشتید با همسرتون در آرامش، بدون تنش و بدون حضور دیگران صحبت کنید. سعی کنید ایشون رو در جایگاه متهم قرار ندین چون طبیعتا سعی می‌کنن از خودشون دفاع کنن و اینجوری نمی‌تونین به نتیجه‌ی دلخواه برسید. درخواست‌هاتون رو از موضع "من" بیان کنید به این صورت که بگید در فلان موقعیت - مثلا وقتی در حضور جمع با من به اون شکل صحبت کردی - احساسی که داشتم این بود که ... - اینجا احساس ناخوشایند خودتون رو توضیح بدین - و بعد درخواست‌تون رو روشن و شفاف بیان کنید. مثلا: ازت میخوام هروقت لازمه در مورد مساله‌ای صحبت کنیم، دوتایی این کار رو انجام بدیم و تحت هر شرایطی به هم احترام بگذاریم. این مساله رو هم در نظر داشته باشید که ما قادر به کنترل رفتار دیگران نیستیم اما می‌تونیم رفتار خودمون رو مدیریت کنیم. و با مدیریت رفتار خودمون، موقعیتی ایجاد کنیم که رفتار دیگران هم به آنچه مطلوب هست نزدیکتر بشه. و در کل به شما و همسر محترمتون پیشنهاد می‌کنم حتما مهارتهای کنترل خشم، گفتگوی موثر و حل مساله رو تمرین کنید. در این زمینه مطالعه کنید. در کلاس‌های آموزشی شرکت کنید تا به مرور بتونین رابطه‌تون رو بهبود ببخشید.
 روزگار آرامی رو براتون آرزومندم🌹🌹🌹

تجربه شما

امیدوارم آشتی کنید و با هم خوب بشید و در سلامت کامل باشین و .......💠💠