رفتار با نوجوان ناسازگار

باسلام

برادرم 17 سالشه و با دوستان الکلی در ارتباطه یک سال هست که با اونا میگرده و خودش هم میخوره،شبا دیر میاد پدرم حتی سیگار هم نمیکشد اما برادرم سیگار و الکل مصرف میکند، پدرو مادرم جدا شدن و برادرم پیش پدر و نا مادریم زندگی میکنه هرچند گفتیم بره. پیش روانشناس نمیره و با خانواده ی مادرم رفت و آمد نداره و الان 6 ساله پدرم زن گرفته و این باعث جدایی آنها شد و الان برادرم رفته تهران میگه برنمیگردم امسال درسش را هم نخواند، چه کاری از دست ما ساخته است، پدرم با برادرم خوب است اما نامادریم بداخلاق است ببخشید طولانی شد،باتشکر

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام و تبریک سال نو:

احساس مسئولیت شما نسبت به برادرتان بسیار قابل تحسین است. اما واقعیت این است که این مسئله حتما و قطعا با کمک یک روان شناس کودک و نوجوان و یک روانشناس خانواده درمانگر قابل حل است. شاید در جلسات اول با والدین و افراد در ارتباط با برادرتان لازم باشد جلسات مشاوره صورت گیرد طی این جلسات روان شناس راهکارهایی برای راضی کردن برادرتان برای ارجاع رابه والدین می گوید و بعد برادرتان تحت درمان قرار گیرد.

پس در حال حاضر تنها کاری که از شما برمی آید راضی کردن پدرتان برای ارجاع به روان شناس است.

سربلند باشید مثل شمشاد