سلام و خسته نباشید حدود دوهفتست که دختر دوسالم رو از شیر گرفتم.البته همچنان شیر شب و بهش میدم ولی طی این دو هفته حدود یک کیلو وزن کم کرده و بشدت کم اشتها شده در صورتی که قبلا بسیار خوش خوراک بود با وزن عالی.الان چهارده و نیم کیلو هستس چن مدت قبلش پونزده و نیم ب بالا بود.چرا اینطوری شده؟یعنی این کم وزنی و بی اشتهاییش ادامه دار خواهد بود؟ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
بطور کلی وزن گیری و افزایش وزن کودک بعداز یک سالگی روند آهسته تری دارد و درسنین دو تا سه سالگی بعضا بی اشتهایی سراغ بعضی از کودکتان می آید.
بهتر است محیطی فراهم کنید تا انگیزه بیشتری داشته باشد مثلا اجازه دهید با کمک شما خودش هم در غذا خوردن کمک کند، از ظروف خوش رنگ استفاده کنید و در محیط شاد و با صبر و حوصله و بدون اصرار و تهدید به کودک غذا دهید. با توجه به اینکه حجم معده کودکان کوچک است وعده های غذایی را در دفعات بیشتر و حجم کمتر برنامه ریزی کنید. در صورت ادامه یافتن روند بی اشتهایی بهتر است به متخصص تغذیه مراجعه کنید.