لکه بینی و مصرف آسپرین

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 253 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام من 6 هفته باردارم گروه خونی من O مثبت سابقه سقط ندارم دومین بارداریم هست  دکتر خودم به خاطر کمبود ویتامین د برام قرص داده

لکه بینی داشتم پیش دکتر دیگه رفتم برام شیاف پروژسترون داد 30عدد پنج روز اول روزی دوتا هم چنین گفت روزی یک آسپرین بخور نمیدونم چرا آسپرین داد

هم چنین گفت ویتامین د را قطع کنم

الان باید چیکار کنم آسپرین ضرر نداره ؟ویتامین د 3بخورم ؟؟

و اگه لکه بینی قطع بشه میشه با ماشین شخصی مسافرت برم؟

ويتامين d تو آزمايش زده ٢٠

TCH(CllA)    2.2

25Dihydroxy vit D     20

خیلی ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
میزان ویتامین دی کم است باید آنرا ادامه دهید .استراحت کنید نزدیکی وکارسنگین نکنید .در مورد آسپیرین شاید موردی در آزمایشات یا شرح حال شما دیدند که تجویز کردند درین مورد با خودشان مشورت کنید اگر مسیر کوتاه است مشکلی برای سفر نیست روز خوش

تجربه شما

سلام شرح حال شما برخی بیماریها مثل مشکلات انعقادی .مشکلات سیستم ایمنی میتواند از دلایل تجویز دارو باشد اگر هیچ مشکلی ندارید علت را  از پزشکتون سوال کنید

خیلی ممنون ولی خانم دکتر آزمایش منو ندیدند آسپرین دادن میخواستم ببینم ضرر نداره بخورم

ویتامین د هم شروع کردم