راه نرفتن کودک ۱۴ماهه

دوقلوهام ۱۴ماهشونه  می ایستند ولی راه نمیرند خیلی نگرانم تا چند ماهگی اگه راه نروند باید ببرمشون دکتر

تو رو خدا زود تر جوابم رو بدین خیلی ناراحتم

پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

درود و سلام

وقت خوش

دوست ارجمند، متاسفانه اطلاعات ارسالی شما کامل و دقیق نیست ولی بطور کلی در خصوص دوقلوها میتوان گفت که اگر کودکان شما در سر موعد مقرر بدنیا آمده باشند و دور سر و وزن هنجار باشند، بطور معمول تاخیر چهار تا شش ماهه نسبت به کودکان هنجار را میتوان طبیعی تلقی نمود ولی بهتر است که اقدامات احتیاطی نظیر تسهیل راه رفتن از طریق افزایش کارکردهای تعادلی و همچنین ارتقای عملکرد حس عمقی را با بهره گیری از یک جلسه کاردرمانی جهت آموزش و یادگیری موارد پیشگفت ( ذکر شده در بالا) انجام داد و به صورت ماهانه یکبار تا سه ماه آینده تحت نظر بود و خدای ناکرده در صورت عدم کسب نتایج مطلوب سریعا به پزشک متخصص مغز و اعصاب کودکان مراجعه نمود و موارد لازم را پیگیری نمود.

با سپاس فراوان از پرسش ارزشمندتان