درمان ورم پشت زانو

سلام . من ۲۹ سالمه به علت اثباب کشی خیلی فشار به زانوم اومد به طوری که پشت زانوم ورم کرده و با پیاده روی و کارهای روزانه درد میگیره زانوم و ورم پشت پام بیشتر میشه . علایم کیست بیکر رو داره . میخواستم ببینم درمانش چیه ؟ و اینکه خیلی میترسم که خوب نشه و همیشه این مشکل برام بمونه . آخه اقدام به بارداری کردم خیلی استرس دارم . لطفا کمکم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

نگران نباش

به علت فشار اضافه ای كه بر مفصل وارد كرديد به وجود آمدن اين كيست بيكر دور از انتظار نيست

بايد درمان فيزيوتراپی را شروع كنيد

فعلا تا قبل از شروع درمان توجه داشته باشيد پاها شب ها ١٥ سانتی متر بالای قلبتان باشد

و برای اين منظور يک يا دو بالش زير پا بگذاريد

ميتوانيد از پک يخ روی داخل و پشت زانو برای كم كردن التهاب استفاده كنيد