سلام خسته نباشید

لطفا کمکم کنید دیگه به بن بست رسیدم بیش از یکساله که با شوهرم هیچ نوع رابطه ای ندارم چون خودش اینطور خواسته به هزار و یک دلیل محکم بهش ثابت کردم که داره خیانت میکنه و ازش خواستم که دست از کارش برداره اما چنان دروغگوی ماهری شده که هردفعه یه داستان سرهم میکنه و براش هم اهمیتی نداره که حرفاش و داستانهاش چقدر قابل قبوله براش اهمیتی نداره که من دروغاش رو قبول کردم یا نه دیگه نمیتونم تحملش کنم با دوتا بچه طلاق هم برام سخته همه جوره هم بهش محبت کردم اما کارش رو ادامه میده خواهش میکنم راهنماییم کنید چیکار کنم باهاش

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام. دوست محترم
بهار مبارک

اینطور که از توضیحاتتون متوجه شدم، بیش از یک سال هست که بنا به درخواست همسرتون با هم رابطه‌ای ندارید. مطمئن هستید همسرتون به شما وفادار نیستن و علیرغم محبت‌های شما ایشون تغییری نکردن.

میخوام ازتون بپرسم اولین بار چه زمانی همسرتون این رفتارها رو شروع کردن؟ از اول ازدواج به شما متعهد نبودن یا بعدا اینطور شدن.
ازدواج بر پایه‌ی تعهد و وفاداری و پذیرش محدودیت هست و اگر ایشون از ابتدا این محدودیت رو نپذیرفتن، ازدواجشون اصولا کار درستی نبوده. اگر بعدها چنین رفتاری رو آغاز کردن، باید فکر کنید ببینید چی شده که رابطه‌تون به اینجا رسیده. این مساله کمی پیچیده و نیازمند صحبت حضوری هست ولی با در نظر گرفتن محدودیت‌های فضای مجازی، می‌تونم بهتون این رو بگم که بهتر هست با هم یا اگر امکانش هست، خود شما به تنهایی برای مشاوره حضوری اقدام کنید. ببینید آیا راهی برای بهبود رابطه‌تون می‌تونید پیدا کنید؟
و در صورتی که همسرتون قصد ندارن تعهد رابطه‌ی زناشویی رو بپذیرن، می‌تونید برای مشاوره‌ی طلاق مراجعه کنید تا بررسی کنید چه مواردی رو باید در نظر داشته باشید. من درک می‌کنم سرنوشت فرزندانتون چقدر برای شما اهمیت داره ولی شما قبل از مادر بودن، یک انسان هستید و اینکه بخواهید صرفا به خاطر فرزندانتون در یک رابطه بمونید از شما انسان راضی و خوشحالی نمی‌سازه و بعدها بابت این فداکاری از فرزندانتون به نوعی طلبکار خواهید بود. ضمن اینکه اگر بچه‌ها با یک والد، پدر یا مادر، در آرامش زندگی کنند و بتونن والد دیگر رو ملاقات کنن خیلی بهتر هست تا زندگی در خونه‌ای پر از تنش کنار پدر و مادری که کاری به کار همدیگه ندارن و فقط دارن در یک خونه همدیگه رو تحمل می‌کنن.

پس شما اول با هم یا به تنهایی برای بهبود رابطه‌تون تلاش کنید. اگر نشد، مشاوره‌ی طلاق، گزینه‌ی بعدی شما هست.

با آرزوی آرامش و شادی برای شما🌹🌹🌹