درمان عفونت و سوزش واژن

سلام. مدت یک ساله که مبتلا به عفونت قارچی مقاوم هستم داروهای مختلف دکترها بی تاثیر بوده و حتی تا پنج ماه هفته ای یک عدد فلوکونازول هم خوردم که چون بدنم حساسیت نشون داد قطع کردم الان دو ماهه که درگیر سوزش بیرونی هستم و اصلا خوب نمیشه تریامسینولون بدترم کرد و کلوتریمازول هم بیشتر میکنه سوزشم رو پاپ اسمیرم  و آزمایشاتمم خوب بود برای این سوزش بیرونی چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است از مواد قندی  وشیرینی جات وکربوهیدرات کمتر مصرف کنید اگر اضافه وزن دارید با انجام تمرینات ورزشی وزن خود را کاهش دهید  در رژیم غذایی خود از ماست پروبیوتیک و عسل استفاده کنید داخل منزل لباس زیر وشلوار  نپوشید بیشتر از دامن استفاده کنید اگر بهبودی حاصل نشد باید به پزشک مراجعه نمایید تا برای شما دارو تجویز شود موفق باشید.