سلام.  پسرم 3 سالشه صبح با چایی سینش تا روی شکمش سوخت بردم دکتر بهش پماد سیلور سولفادیازین 1 درصد داد و پانسمان کردند. از ساعت 11 که اومدیم خونه بهش آب میوه دادم چون گفتن مایعات زیاد بهش بده خوابیده تا الان .نگرانم آیا این خوابیدن طبیعی هست یا نه . نیاز باز ببرمش دکتر تو رو خدا زود جواب بدید خیلی نگرانم دسترسی به دکتر ندارم که اینجا پرسیدم

ممنون.

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
در سوختگی میزان متابولیسم (سوخت و ساز ) بدن افزایش می یابد و در افزایش متابولیسم نیز خواب و استراحت بیشتر می شود. در سوختگی رژیم غذایی مناسب پرپروتئین و ویتامین رعایت شود و مایعات بیشتر بنوشد. جهت تعویض پانسمان و راهنمایی لازم باتوجه به درجه سوختگی نیازمند مراجعه مجدد به پزشک یا مرکز درمانی دارید.

تجربه شما

سلام. اگه اسپری هیدروژل برنشیلد در منزل داشتید و همون موقع روی شکمش میزدید ، هم دردش رو تسکین میداد هم نمیذاشت دیگه تاول بزنه. امیدوارم دیگه پیش نیاد ولی داشتن ژل برنشیلد که تنها محصول مربوط به کمک های اولیه سوختگی هست تو هر خونه‌ای لازمه.