تغییر اخلاق همسرم و عصبانیت در رفتار

با سلام و خسته نباشيد خدمت شما

من ٣٢ سال سن دارم،مشكل بزرگی كه با همسرم دارم اينه كه ايشون تحمل گرسنگی خستگی و بيخوابی رو نداره،و خيلی زود در اين مواقع عصبانی ميشه،داد وبيداد نميكنه ولی با من تند حرف ميزنه،حتی اگه پيش كس ديگه ايی باشيم،ما قبلا رابطه خيلی خوبی باهم داشتيم كه ٧سال بوده بعد عقد تنها چيزي كه بنظرم ميرسه باعث تغيير رفتارش بشه خانواده ها هستن،خانواده اون كه به عروس هيچ ارزشی قايل نيستن،و پدر من كه دايم پيش همسرم از خانمها بد ميگه، از من بد ميگه،تا يكم تنها ميمونن ميبينم كه داره تو گوش شوهرم پچ پچ ميكنه،وقتی ميرم نزديک ميپرسم چي ميگيد جواب ميده كه دارم ميگم تو اينطوری هستی،ما هميشه خيلی بهم احترام ميذاشتيم ولي الان همسرم  داره عوض ميشه،اخرين بار كه با هم حرفمون شده بود وپدرم فهميد از ته دل ميخنديد،خيلی خوشحال بود كه ما دعوا كرديم،نميدونم چیكار كنم خيلی ناراحتم،شوهرم اخلاقهای  خوب زياد داره ولی اين عوض شدن اخلاقش داغونم ميكنه،لطفا راهنماييم كنيد،معذرت ميخوام كه طولانی وعاميانه شد

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٢ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
اکثر مردا تحمل گرسنگی و.. رو ندارن اما شما هم بید جوری رفتار کنی که ایشون تشویق به ادامه این اخلاق نشه
مساله مهم تر از همسرت فکر کنم پدرتون باشن
اگر با پدرت صمیمی هستی و میتونی صحبت کنی خودت دست به کار شو اگر فکر میکنی مادرت یا کس دیگه ای بهتر از عهدش بر میاد ازش خواهش کن در این رابطه باایشون صحبت کنن و ایشون رو متوجه کار اشتباهش کنن
پدرت باید بفمه که اگر مشکلی برلی زندگی شما پیش بیاد ایشون هم متضرر میشن
بهش متذکر شین که پدر ها تکیه گاه دخترشونن و اگر داماد هم بد دختر رو گفت ایشون باید طرفدار دخترش باشه
خیلی منطقی در عین حال صمیمی و بدون جر و بحث بپرس هدفشون از این کارا چی هست و چه منفعتی براشون داره و اگاهشون کن که کار مناسبی انجام نمیدن.
سعی کن ارتباطاتت رو با افرادی که تاثیر منفی تو زندگیت میزارن محدود کنی ،با همسرت صحبت کن و سعی کن ایشون رو هم متوجه این مساله کنی که گاهی وقتا ممکنه حرفای بزرگتر ها درست و به صلاح نباشه
هرچقدر صمیمیت و محبتت رو با همسرت بیشتر کنی اختلاف ودعوا کمتر میشه
جوری رفتار کن که هر کس راجبت حرفی زد همسرت بدنه که داره اشتباه میکنه
باز هم با من در تماس باش
عید مبرک