سلام دخترم ۷ ماه و ۱۸ روزش هست  امروز متوجه شدم گوشه لبش یکم شکاف برداشته سرخ شده خیلی نگران شدم میخواستم برای آب دهانش نیست که خیلی زیاد از دهانش سرازیر میشه  یا واسه دندان درآوردن نیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
بله می تواند بعلت سرازیر شدن زیاد آب دهان باشد که باعث خشکی و ترک خوردن می شود. همچنین کمبود ویتامین گروه ب نیز باعث ترک خوردن گوشه لب می شود، بنابراین قطره مولتی ویتامین باید طبق دستور پزشک بدرستی مصرف شود.