عصبانیت و لجبازی در کودک دوساله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 62 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام پسرم خیلی عصبانیه هنوز دو سالش نشده سر هر چیزی جیغ میکشه زود عصبانی میشه ...همیشه شاهد دعوا من و همسرم هست میتونه این  دلیلش باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام .... وقت بخیر
بچه دو ساله شما در سنی هست که کاملا الگوبرداری میکنه و وقتی میبینه شما و همسرتون دعوا میکنید و فریاد میکشید بچه هم متقابلا جیغ میزنه و فریاد میکشه
شما باید جلوی فرزندتون دعوا نکنید و با صدای بلند حرف نزنید ... اگر همین روال رو ادامه بدید فرزند شما روزبروز بدتر خواهد شد.
بچه عصبانی و لجباز قطعا الگوی عصبانی و لجباز داره.
موفق و پیروز باشید.