با سلام.

اجابت مزاج نامنظمی دارم (یبوست ندارم) ,احساس میکنم میزانی که در یک مرتبه باید تخلیه شود, طی سه یا چهار مرتبه (گاهی در طی چند روز) تخلیه میشود. این امر باعث میشه بیشتر مواقع احساس ناراحتی در دل و پشت داشته باشم.

لطفا راهنمایی کنین با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

تعداد دفعات دفع در مقایسه با قوام مدفوع اهمیت کمی داره. اگر قوام مدفوع شما طبیعی هست و در بافت اون لکه های غیرطبیعی یا خون مشاهده نمیکنید مشکلی از این لحاظ نخواهد بود. اما اگر قوام مدفوع طبیعی هست و همچنان درد رو در ناحیه شکم و پشت احساس میکنید احتمالاً ارتباطی با موضوع دفع شما نداره و بررسی بالینی بایستی بشید

با احترام