ارضا نشدن درابطه زناشویی

سلام

سوال قبلی من این بود که  28 سالمه الان دو سال هست که قرص ولبان 150 آلوینتا بوسپیرون نورتریپتیلین و پرانول میخوردم الان یک ماهه که فقط ولبان و آلوینتا مصرف میکنم در رابطه با شوهرم تحریک میشم ولی حین رابطه هیچ حسی ندارم

سوالم رو تکمیل میکنم من دو سال هست ک قرص اعصاب مصرف میکنم الان فقط آلونتا ۷۵ و ولبان ۱۵۰ روزی یک عدد استفاده میکنم به دلیل مشکلات خانوادگی زیاد افسردگی داشتم اما از سال ۸۷ تا دو ماه پیش به خود ارضایی دچار بودم که تعداد دفعاتش در اوایل بسیار زیاد بود شروعش هم با مصرف قرص ریتالین بود که پزشک برای تمرکز برای کنکور تجویز کرده بود اما بعدش شدیدا به این رفتار اعتیاد پیدا کردم الان دوماهه که ازدواج کردم تحریک میشم اما به محضی که وارد رابطه میشم هیچ احساسی ندارم به اعضای بدنم و اصلا ارضا نمیشم چون حسی رو تجربه نمیکنم و مجبورم نقش بازی کنم البته چون چیزی حس نمیکنم وسطهای رابطه حس میکنم باید بگم که ارضا شدم و این موضوع برای من خیلی داره مشکل ایجاد میکنه به شدت دچار استرس میشم و نقص بزرگی در خودم حس میکنم پیشاپیش از پاسخ شما ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل مدرس دانشگاه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام مجدد ؛
با توجه به شرح حال ارسالی شما دچار اختلال آنورگاسمی هستيد .
دلايل مختلفی می تواند موجب آنورگاسمی در شما باشد از جمله عوارض دارويی ، پيامدهای افسردگی كامل درمان نشده ،
وابستگی به خود ارضايی مفرط به جای رابطه زناشويی طبيعی و برخی دلائل ديگر ...
پيشنهاد می كنم جهت بررسی و اخذ شرح حال دقيق تر و دريافت درمان های مناسب
حضورا به يک روانپزشک مجرب در حوزه سلامت جنسی مراجعه فرماييد .