Hpv و مدت زمان انتقال به پیش سرطان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 161 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. ویروس اچ پی وی با اولین تماس جنسی چند مدت بعدش توسط  آزمایش مشخص میشه؟ و با اولین تماس چند وقته بعد دهانه رحم رو بیمار میکنه که در سیتولوژی مشخص میشه؟ منظورم سرطان نیست پیش سرطان. و پیش رویش از cin1 به دو چقدر طول میکشه ؟ من یک سال ازدواج کردم . قبل از ازدواج هم رابطه نداشتم جز یه ازدواج ناموفق و باکره بودم . تورو خدا تمام سوالات من جواب بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام . زمان ثابت و مشخصی برای اين موارد ندارد و اكر سن سی سال و يا بالاتر داريد تست اچ پی وی بدهيد تا نوع آن مشخص شده و بر اساس آن بررسی لازم انجام شود

تجربه شما

خانم دکتر تست انجام دادم. از نوع سرویکس دارم