مشکلات رفتاری در رابطه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 87 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام من با آقای دوست میباشم یه مشکلی با ایشون دارم ایشون همیشه احساس کمک کردن به دیگران داره دلش میسوزه همش دلش میخواد به دیگران کمک کنه وقتی بهش میگم میگه نمیتونم بی تفاوت باشم نمیدونم چطور باهاش حرف بزنم، و فکرش درگیر اون داستان میشه، آیا این رفتار تو زندگی مشترک آسیب زننده است؟

سوال دوم ایشون دوست نداره کسی ازش ناراحت بشه و همش میگه کسی ازم ناراحت نیست چون کسی ناراحت نکردم و نمیکنم ،اینا چه مشکلاتی داره تو زندگی، مثلا الان با دختری حرف میزنه تو برنامه اجتماعی میگم من ناراحتم میگه چرا حساسی من به خودم مطمئنم اون فقط با من درد و دل میکنه و فقط به من اعتماد داره ،میگم این که میگی به خودم مطمنم دلیل نیست واسه این رفتارت ،هی میگم همین رو میگه

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

تبریک میگم بابت دوستی با یک انسان نوع دوست

دوست خوبم هر کسی در خانواده ای بزرگ شده و طوری تربیت شده که معمولا تغییر این رفتار ها کار ساده ای نیست

اما با این وجود شما میتوانید با صبوری و با صمیمیت تغییرات مثبت در ایشون به وجود بیارین

و مساله این هست که این طور موارد با مدت طولانی قابل حل شدن هست

البته بعضی مواقع به خصوص آقایان زمانی که متوجه میشن شما روی یک چیزی حساسیت نشون میدین یک مقدار لج بازی میکنن

اما همه این ها با زبان نرم و صمیمیت و ملایمت قابل حل شدن است

موفق باشید

تجربه شما

دوست عزیزم برای ادامه سوال شما باید عرض کنم خدمتتون که مسایل این چنین دلایل قانع کننده ای برای قطع یک رابطه به خصوص اگر رابطه جدی و رضایت بخشی باشند نیست

شما باید کلیت یک رابطه رو در نظر بگیرید اگر در کل احساس رضایت دارید خوشحال و سرزنده هستین در رابطه بمانید و از جزییات چشم پوشی کنید

اما اگر فکر میکنین خیلی داره رابطه شما رو تحت تاثیر قرار میده یک صحبت جدی با ایشون انجام بدین

آیا این مساله ای هست که بخاطرش دوسنی ادامه ندم یا مشکلی ایجاد نمیکنه واسه آینده