سلام خسته نباشید

بنده علاقه بسیار شدیدی به شکلات تلخ دارم  و از طرفی در حال رژیم هستم و همیشه دلم شکلات میخواد آیا باعث چاقی میشه؟ کلا به شیرینی خیلی علاقه دارم

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

شکلات تلخ به خصوص بالای 70 درصد در مقایسه با شکلات های شیری به میزان کمتری موجب چاقی میشن. اما میتونید روزانه 1 الی 2 شکلات تلخ بدون هیچ نگرانی مصرف کنید. چون معمولاً میزان شکر استفاده شده در شکلات های دارک کم هست. در مورد شیرینی ولی قضیه متفاوت هست. بر اساس رژیمی که دریافت کردید اقدام کنید