من وزنم ٥٢ هست و قدم١٦٧ و دست كم بايد  وزنم٦٣ بشه يعني ١١ كيلو بايد اضافه كنم يک پودر كاملا گياهی و عالی رو که دكترا هم توصيه كرده بودن و خريداری كردم اسمش هم پودر رويال هست تاثيرش رو تويی ١٠ روز ميشه ديد ولی من ميترسم که اين چاقی که به وجود مياد فقط صورت و چاق كنه و بدن و چاق نكنه

ميشه كمك كنين

از نظر مضر نبودنش مطمئنم

اطلاعات تکمیلی

سن 14 جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و عرض ادب
بسیاری از این پودرها که معمولا اسمهای شیک و خاص بر آنها می گذارند حاوی کورتونها هستند که در ظاهر شما را چاق می کنند ولی در اصل باعث احتباس آب در بدن می شوند و وزن اضافه شده بجای عضلات فقط آب است. قبل از مصرف برای اطمینان خاطر می توانید آن را به آزمایشگاههای رفرانس دانشگاهی  بدهید تا برای شما تجزیه و تحلیلش کنند.