توده در سینه و تفسیر سونوگرافی

سلام. من پارسال  یک توده کوچک و سفت و کمی متحرک توی سینم پیدا کردم که بین پستان و زیر بغل بود سونوگرافی یک بیمارستان که رفتم دکتر پس از سونوگرافی گفت هیچ چیز خاصی نیست و بافت خود پستان هست و در برگه ی سونوگرافی فقط نوشته تغییرات به نفع fcc هست این توده هیچ تغییری نکرده آیا خطرناکه؟ یا امکان داره سونوگراف و دستگاه اشتباه کرده باشند ؟ (من فقط نزدیک پریودم زیربغل و قسمت فوقانی خارجی و زیر سینم درد میگیره)

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر نوشتند مشکلی نیست پس نگران نباشید فقط چک ماهیانه توسط خودتونو .سالیانه توسط پزشک توصیه میشود.درد پستان در دوران پریودی به دلیل تغییرات هورمونی است وطبیعی میباشد.روزخوش