بحث با همسر به خاطر مسائل مالی

سلام. من 26 سالمه همسرم 30 یک دختر 9 ماهه داریم. پدر من فوت شده و به من ارث پدری رسیده من از ارث پدریم واسه مغازه ای که زده بودیم سرمایه گذاشتم در کنار همسرم حالا به دلایلی مغازه رو جمع کردیم و ضرر هم داشتیم. راستش من هر بار که بحثمون میشد به همسرم سر کوفت میزدم و میدونمم کار اشتباهی میکردم ازش معذرت خواهی هم میکردم و اونم میبخشید من رو

الان همسرم اون ضرری که از پول من بوده رو جمع کرده و بهم پس داده دیروز بهم گفت از پولی که توی بانک دارم وام بگیرم براش و اون قسطش رو بده منم عصبی شدم و قبول نکردم یکم بحث کردیم حالا فکر میکنم نظرش راجع به من عوض شده من شوهرم و زندگیم رو دوست دارم اما از روی عصبانیت گفتم نه حالا نمیدونم چجوری بهش بفهمونم که فقط از روی لجبازی باهاش بحث کردم خودش میگه فراموش کرده و ازم ناراحت نیست اما من میدونم دلش شکسته و یکم ازم دور شده من نمیخوام زندگیم  به خاطر حرف پول سرد بشه تو رو خدا راهنمایی کنید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

متاسف شدم بابت ضرر مالی که متحمل شدین

خوب تو اینجور موقعییت ها شرایط یک مقدار سخت هست و مدیریت بیشتری رو نیاز داره

اما الان که این اتفاق افتاده و شما جواب رد به تقاضای همسرتون دادین یه مقدار مساله متفاوت هست

 در درجه اول باید از این موقعییت یاد بگیرین که تو شرایط سخت و مواقعی که عصبانی هستین تصمیم نگیرین و جواب عزیزانتون رو ندین و بعد از مدتی که هر دو طرف آروم شدن راجب موضوع صحبت کنین

اما در حال حاضر دو تا مساله هست یک اینکه شاید همسرتون هنوز به اون وام احتیاج داره

و دوم اینکه احتمال بسیار کم از شما دلخور هستن

و اما راه چاره

با درک شرایط همسرتون بسیار آرام با ملایمت و صمیمیت یک بار دیگه در حالی که کناشون هستین و دستاشو گرفتین بهش بگین که اون موقع عصبانی بودین و الان میخواین وام رو براش بگیرین

ایشون یا قبول میکنه یا نه

البته بهش زمان بدین تا تصمیم بگیره

اگر قبول کردن که شما اقدام کنید و ناراحتی هم از بین رفته

در صورتی که قبول نکردن شما دیگه به هیچ عنوان این موضوع رو مطرح نکنید و در آینده هم هر موقع مشکلی پیش اومد این موضوع رو یادآوری نکنید که

--من که گفتم وام میگیرم--

چون با تکرار این مساله غرور ایشون از بین میره و بیشتر ناراحت میشن

در هر حال اگر ایشون قبول نکرد سعی کنید بیشتر از قبل بهش توجه کنید و محبتتون روبیشتر نشون بدین تا فاصله ای بینتون نیفته

خداوند پدرتون رو رحمت کنه

شاد باشید