عصبی و پرخاشگری در بارداری

سلام . ۱۸ هفته باردار هستم و به خاطر مشکلاتی که با خانواده همسرم دارم به شدت عصبی و پرخاشگر شدم طوری که اصلا کنترل رفتار و افکارم دست خودم نیست . و در مواردی حتی به خاطر کوچکترین نافرمانی دختر ۳ ساله ام  رو کتک میزنم که بعدش پشیمان میشم.

لطفا کمکم کنید تا آرامشم رو بدست بیارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام

دوست عزيز در دوران بارداری ممكنه بخاطر تغييرات هورمونی كه در بدن رخ ميده كمی آستانه تحمل پايين بياد و برای شما مشكلات مربوط به خانواده همسرتون هم به اين مساله اضافه شده ولی در هرحال چيزی كه اهميت داره سلامتی فرزندانتون و همچنين خودتون هست . شما بايد در اين دوران تمام سعی تون رو بكنيد كه از مسائل حاشيه ای كه منجر به بهم ريختگی شما ميشه دور باشيد .سعی كنيد مدام با خودتون تكرار كنيد (كه اولويت با من و فرزندان من هست و هيچ كس و هيچ چيز نميتونه آرامش من رو بهم بريزه)

دوست عزيز اين نوع مشكلات با مدلهای مختلف همواره در زندگی ما خواهند بود ولی بارداری برای شما تكرار نخواهد شد،سه سالگی فرزند دلبنتون باز نخواهد گشت پس از حالتون و داشته هاتون و نعمتهايی كه خداوند نصيبتون كرده نهايت استفاده رو ببريد وانرژی تون رو صرف مسائل بيهوده نكنيد از زندگی،سلامتی،بارداری،فرزندتون لذت ببريد و باورتون اين باشه كه درلحظه حال بايد زندگی كرد و نيمه پرليوان رو بايد ديد .من به شما قول ميدم اگر مدتی خودتون رو از مسائل حاشيه ای دور نگه داريد و انرژی و تمركزتون رو روی مسائل مثبت زندگی تون بزاريد بعد از مدتی مشكلاتی كه ديگران براتون ايجاد ميكنند رنگ ميبازه .موفق باشيد.