بی اثر کردن دعا و جادو

سلام. صبح زود که همسرم از سرکار برگشت دید روی در منزل چیزی مثل آب البته چسبنده روی در ریخته شده و بعدش هم دیدم شبیه همون پشت ماشینمون ریخته بودند . البته پارسالم جلوی خونمون و مادرشوهرم چیزی چرب ریخته بودند نصفه شب. یعنی دعا و جادوئه؟چیکار کنم اثر نداشته باشه خیلی دلم آشوبه

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام اینها دلیل نمیشه دعا و جادو باشه.
اما اگر نگرانید، سوره ناس و فلق و کافرون و توحید رو زیاد بخونید.