شیاف پروژسترون در بارداری بعد از سقط

سلام خانم دکتر من چهار ماه پیش یک سقط فراموش شده در دوازده هفتگی داشتم که جنینم در هشت هفتگی رشدش متوقف شده بود. در حال حاضر دو ماهه باردارم پزشکم برام آسپرین و شیاف پروژسترون تجویز کردند و وقتی پیش یک پزشک دیگه رفتم گفتند وقتی لکه بینی نداری شیاف و قطع کن حالا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم به نظر شما قطع شیاف به جنینم آسیب نمیزنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اگر درد و لکه بینی یا علایم خاصی ندارید میتوانید قطع کنید فقط یکدفعه نباشد که مشکل ساز نشود

موفق باشید